Friday, March 4, 2011

Kolej Mara Kuala Nerang :')

                    The grade is A , the number is 4


  • Haaa , dulu masa nak masuk tak sabar nak balik . Tempat sebelah sawah padi lah , pokok getah lah , hutan lah , semua lah . Haha , tapi dah lepas 10 bulan ++ woahhh mmg best tempat nerang ni:D! Haha , makanan dekat ds dulu mmg tk sdp , sekarang okay sikit ah . Haha , makanan dbgs mmg terbaik :D! [ bro , nak order nasi goreng ayam satu , nasi++ , letak telur mata ] boom kena  lima ringgit . tapi takpe lah , puas makan . yeahh .  duluu masuk tak kenal sorang pun , memang ah baru masuk . Haha , masa first sem dulu rapat dengan budak bio , budak enginee tak rapat sangat . Dulu rajin prep semua dengan besta , uqui , math , ayob . Lps dah pindah blok Ilitzam mmg susah nak lepak dengan budak bio , haha . Bilik dekat Iltizam best gak ah , besar haha tapi duduk dua orang , sepatutnya tiga orang . Sorang dah lari bilik lain . Dulu sebelum mid sem 2nd sem , memang iltizam aras dua , port dota ah , weekend je [ malam khamis:P] terusss dota ramai ramai sampai 3 &4 pagi . Mmg syok ah , sampai ada yang tension tension sbb kalah kan , nak buat macam mana mmg noob xD takde lah , joke je broo:D! haha , ramai gak ah aku kenal budak iltizam tapi tak semua ah , haha . Kalau hari jumaat macam harini , bangun mmg lambat ah . Dekat pukul 11, lepastu turun makan ds , siap pegi jumaat pulak . pegi jumaat ramai ramai dekat masjid pulau kijang dalam 100 meter++ , haha , semua pakai macam nak pegi raya .

  • Dulu masa mula mula masuk , makan cendol dulu depan masjid :D Haha , lepas tu yang bestnya ada orang belanja . Woihh seriously second sem mmg killer sem sbb banyak gila chapter nak belajar dengan assignments . Lepas habis satu , yang lain pulak datang :S Kadangkadang tension , haha nak buat macam mana kena buat sbb nanti dekat U confirm lagi teruk punya:)! Haha , T 15- Tutorial Class mmg best ah . Mula mula tak rapat sangat ah , lama lama rapat :)! Lps ni 6 from T15 pegi MFI , 5 pegi MIAT , 2 pegi MICET , 1 pegi MIIT  dan 1 pegi BMI:)! Hopefully , in the future dapat jumpa balik semua . Haaa Lecturemates , T13,14,15 mmg best ah . Semua gila gila :)!

  • 2nd sem ni lepak dengan anas , qappa , dgn aisar . Haha , study week mmg best ah , sbb mmg record satu minggu tu pegi psp belajar , kalau tak belajar kat bilik . Ceh , padahal bukan belajar sangat pun kalau duduk kat bilik . main facebook lah , main guitarlah , lepak lepak borak borak . Haha , time sebelum test mesti gelabah . Malam tu baru serious study , kalau takk harapan malaysia nak bukak buku :)! Lecturer semua bestbest . Madam Farihan , Miss Nurul Aidha , Madam Aida , Madam Roseliza , Madam Nabilah . Semua mmg best lah :D!  Masa quiz paling best , kadang kadang tertiru sikit xD . Final exam sem dua ni yang paling susah maths , sebab masa final exam first sem haritu maths tak dapat bell shape , sbb tu lah susah . Haha , alhamdulilah physics dengan chemistry tak susah macam maths . Apa apa pun , tunggu result keluar:)! Haha , ada lagi sebulan , lek luuuu.

  • Haaaa , lepas habis paper chemistry , malam tu kelas ada buat jamuan . Mmg best ah :D! plus esok tu birthday ash , organizer jamuan tuu , adoiih kenapa dia tak kena , takpe dia tak kena skrg nanti akan kena punya , definitely :D! Malam tu makan macam nak muntah , ada hotdog , nasi lemak , nasi goreng , keropok , ice cream tapi paling best secret recipe chocolate indulgance:D! Haha , mmg terbaik ah mentoorr :)! Lepas dah gelak gelak semua balik dlm pkl 12 , lepastu study untuk ILS paper last . Gambar nanti bobo upload:)! 
  • Kalau nak cerita untuk 10 bulan dekat kmkn , mmg tak habis lagi . Haaa , nanti aku post lagi kalau ada masa :D! Cuti ni aku nak buat macam macam :D! YHEAHHH:D ! Conclusion , FIST UNIKL -SPT Batch 2010/2011 first batch dekat Kolej MARA Kuala Nerang mmg best :)! Hopefully semua lepas ni contact contact balik :D ! Yheahhh , gonna miss " The Grade is A , the Number is 4 " . Haa satu lagi , tak dapat jumpa budak spc yang aku suka tuu :)! Tapi takpelah , nak buat macam mana kan , kat luar ada lagi :D! So , adios kuala nerang :)!  

4 comments: